Dovolujeme si vás upozornit, že tyto stránky
a na nich dále obsažené informace jsou určeny
odborným pracovníkům ve zdravotnictví
a nejsou určeny široké - laické - veřejnosti.

Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete,
že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č.40/1995 Sb.,
o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů,
a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím,
že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ,
že odborníkem nejste.

Dentiro Sensitive OCC

DENTIRO® Sensitive je plně virucidní přípravek na bázi alkoholu a kvartérníchamoniových sloučenin. Dezinfekční sprej je ideální pro rychlou dezinfekci a čištěníneinvazivního zdravotnického vybavení, jako např. operačních stolů, vyšetřovacích křesel, IV stojanů a lehátek. DENTIRO® Sensitive je baktericidní, tuberkulocidní,mykobaktericidní, účinný proti kvasinkám, fungicidní a plně virucidní během 60sekund. Tento výrobek má díky obsahu alkoholu pod 50 % velmi dobrou snášenlivosts různými materiály a snižuje možnost výskytu alergií či podráždění. DENTIRO® Sensitive je snadno biologicky odbouratelný, s lehkou citronovou vůní.

Předmět použití:
Pro rychle účinnou dezinfekci postřikem s ubrouskem a čištění povrchů neinvazivních zdravotnických nástrojů jako např. laboratorních stolů,stomatologických křesel, povrchů jednotek, misek na nástroje, vrtáků, násadců,držáků operačních světel a nástrojů vyrobených z oceli, hliníku, mědi, silikonunebo gumy.

Použití:
Dezinfikované plochy a předměty důkladně navlhčete. Dodržte dobu expozice.Pokud je to nutné, vysušte povrch nebo objekt jednorázovou utěrkou. Aplikujte jenna materiály, které snáší působení alkoholu. U citlivých materiálů otestujte předpoužitím jejich snášenlivost na malých plochách.

Účinné látky: alkoholy, KAS
Ředění: NE
Doba expozice: 15 s
Účinný proti koronavirům: ANO

Balení: 1l, 5l

1 390,00 Kč
Vč. DPH
obsah balení
Množství

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Nebo Reset password