Dovolujeme si vás upozornit, že tyto stránky
a na nich dále obsažené informace jsou určeny
odborným pracovníkům ve zdravotnictví
a nejsou určeny široké - laické - veřejnosti.

Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete,
že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č.40/1995 Sb.,
o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů,
a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím,
že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ,
že odborníkem nejste.

Nanorouška Batist 50ks

Vysoce účinná zdravotnická ústenka naší české výroby s filtrem z nanovláken zachytí bakterie, viry. Chrání vás i okolí. Unisex.

Obsah balení 50ks

Česká nanorouška má za ušima 50 ks

 Popis výrobku:

Díky svým prvotřídním vlastnostem poskytne naše nanorouška ochranu při blízkém kontaktu s jinými osobami. Všestranná 4-vrstvá rouška poskytne pocit jistoty i profesionálům jako jsou zdravotníci, záchranáři či policisté. Najde však využití i v běžném životě. Kvalitní nanovlákna české výroby zajišťují maximální ochranu a účinně filtrují částice až do velikosti viru. Její bakteriální filtrační účinnost (BFE) je 98 %. Díky gumičkám a všitému drátku se vám bude pohodlně nosit.

  • Obyčejná rouška brání šíření nákazy směrem od nositele do okolí, rouška s nanovrstvou zásadně zvyšuje ochranu samotného nositele a chrání i jeho.
  • Jednorázová nanorouška je tou nejúčinnější variantou mezi rouškami a svými vlastnostmi se blíží respirátoru, přičemž si zachovává komfort nošení roušek.
  • Její membrána z nanovláken je tak hustá, že dokáže zachytit opravdu i ty nejmenší částice s viry. Zároveň je velmi prodyšná a bude se vám tak dobře dýchat.
  • Provedení je unisex. Skvěle sedí mužům i ženám. Je určena pro všechny zodpovědné lidi, seniory a lidi se sníženou imunitou.
  • Díky pružným gumičkám je rouška nasazená ve vteřince. Pak už jen stačí palcem a ukazováčkem zmáčknout tvarovatelný proužek na nose a vaše ochrana i pohodlí je zajištěno.
  • Vyrobili jsme je v České republice v dceřiném závodě Batist Medical.

Chraňte sebe i své okolí. Pohodlně a jednoduše.

Vlastnosti:

Baleno po 50 ks

Gumičky a všitý drátek

Antireflexní úprava

Lehké provedení

Nanotechnologie

Doporučené použití:

Umyjte si ruce vodou a mýdlem. Utřete si ruce a předtím, než sáhnete na roušku, použijte dezinfekci na ruce. Vyjměte roušku z krabice a ujistěte se, že není ani z jedné strany poškozená.

Zkontrolujte, zda držíte roušku správně. Nahoru patří strana roušky s vyztuženým ohybatelným okrajem, který se přizpůsobí tvaru nosu. Držte roušku za poutka, která zahákněte za uši. Vyztužený okraj vytvarujte podle tvaru svého nosu. Přetáhněte spodní okraj roušky přes ústa a bradu.

Tato rouška je určena k jednorázovému použití. Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informace o výrobku.

Složení:

Netkaná textilie polypropylen spunbond (vnitřní vrstva), vrstva z nanovlákna PVDF, netkaná textilie polypropylen meltblown, netkaná textilie polypropylen spunbond (vnější vrstva).

Výrobce:

Naše společnost Batist Medical působí na českém trhu již 30 let. Sídlo i výrobní závod leží v Červeném Kostelci v srdci přírody. V našem moderním závodě vyrábíme špičkový zdravotnický materiál a dodáváme ho do nemocnic a zdravotnických zařízení nejen po celé České republice, ale i do dalších více než 30 zemí.

Rok 2020 je významně poznamenaný celosvětovou pandemií COVID-19 a pro nás v Batist Medical to znamenalo zrychlení, vývoj nových produktů a služeb pro zákazníky. V tomto roce jsme vyvinuli a spustili výrobní linku na nanoroušky a rozšířili jsme i naše výrobní prostory. Díky tomu jsme zajistili velké množství českých ochranných prostředků pro nemocnice, zdravotnický personál i veřejnost.

Vyrobeno v:

Česká republika

1230500529
199,00 Kč
Vč. DPH
Množství

Mohlo by vás zajímat

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Nebo Reset password